23 Nisan’ın 104. Yılını Kutluyoruz

Güncel (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 22.04.2024 - 15:31, Güncelleme: 17.04.2024 - 15:31 3071 kez okundu.
 

23 Nisan’ın 104. Yılını Kutluyoruz

Ne Mutlu Türküm Diyene !
TBMM’nin açılışının 104.yıldönümü olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yarın yine büyük bir coşku ile kutlayacağız. 23 Nisan 1920 tarihi sadece büyük millet meclisinin açılış tarihi değil aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı gündür. Çocuklarımızın ulusal bağımsızlığın teminatı olduğunu her fırsatta dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyanın hiçbir ülkesinde yapılmayanı yaparak, millet meclisinin açıldığı günü çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Yarın yapılacak olan kutlama ve etkinliklerle aynı ilk günündeki gibi coşku içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlayacağız. Ne Mutlu Türküm Diyene !
Ne Mutlu Türküm Diyene !

TBMM’nin açılışının 104.yıldönümü olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yarın yine büyük bir coşku ile kutlayacağız. 23 Nisan 1920 tarihi sadece büyük millet meclisinin açılış tarihi değil aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı gündür. Çocuklarımızın ulusal bağımsızlığın teminatı olduğunu her fırsatta dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyanın hiçbir ülkesinde yapılmayanı yaparak, millet meclisinin açıldığı günü çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir.

Yarın yapılacak olan kutlama ve etkinliklerle aynı ilk günündeki gibi coşku içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlayacağız.

Ne Mutlu Türküm Diyene !

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.